Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Vestby sykehjem på sommertur til Drøbak og Son

Tirsdag 30. august var avdeling 2A ved Vestby sykehjem på en fantastisk tur til Sjøstjernen i Drøbak. Deltagerne kunne nyte nydelig utsikt, flott vær, hyggelig selskap og god mat og service på restauranten. 

Onsdag 31. august var det avdeling 2B sin tur, da til Solsiden i Son. De hadde en like flott opplevelse, og koste seg i hyggelig selskap med god mat og drikke!

Avdeling 2B på besøk til Solsiden i Son

Sommertur for Post 3 til Son og Solsiden

Beboere og pleiere fra Post 3 ved Vestby sykehjem har vært på på tur til Son. Turen startet med busstur via Hvitsten, Hauger gård og Erikstadveien ned til Son.

Flere av beboerne kunne fortelle at de hadde bodd i Hvitsten, og det ble et kjært møte med gamle trakter.

IMG_20220804_123724

Uttalelse om Ukraina - Formannskapet 9. mars 2022

De politiske partiene i Vestby slutter seg til fordømmelsen av den russiske krenkelsen av Ukrainas suverenitet, som er et klart brudd på internasjonal rett. Russlands militære aggresjon mot og i Ukraina fører til store lidelser for sivilbefolkningen. 

Ukraina flagg med fredsdue Foto: Pixabay.com

Tilfluktsrom

Det er Direktoratet for sivilberedskap (DSB) som har det nasjonale ansvaret for tilfluktsrom. Alle forhold vedrørende bygging, sanering og dispensasjon i forhold til pålegget om å bygge tilfluktsrom behandles av DSB.

Vestbyhallen Foto: Nina Brun Ludvigsen

Kan du ukrainsk, eller kjenner noen som kan?

Grunnet situasjonen i Ukraina har OsloMet kunngjort et ekstraordinært test- og kurstilbud for personer som kan tenke seg å bidra som tolker.  

Bilde av tolker. Foto: Shutterstock

Tilfluktsrom og jodtabletter

Mange innbygger har spørsmål om tilfluktsrom i Vestby og jodtabletter.

Vestbyhallen Foto: Nina Brun Ludvigsen

Skal undersøke folkehelsa i alle Vikens 51 kommuner

8. november går startskuddet for en av Norges største folkehelseundersøkelser. 250 000 innbyggere i Viken inviteres til å svare på spørsmål om hvordan de opplever egen helse, trivsel, livskvalitet og nærmiljøet sitt. 

Undersøkelsen er et samarbeid mellom Folkehelseinstituttet (FHI) og Viken fylkeskommune og vil gi viktig kunnskap om hvordan folk har det i Viken og hvordan de trives i nærmiljøet der de bor. 

Personer sitter rundt et bål