Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Vestby kommune tar i bruk digital innbyggerdialog

Som tidligere varslet skal Vestby kommune ta i bruk digital innbyggerdialog. Mandag 2. oktober 2023 tar vi i bruk løsningen. Har du tjenester som hjemmesykepleie eller praktisk bistand fra kommunen vil du få tilsendt en sms om at vi nå er digitale. 

Vestby tar i bruk digital innbyggerdialog Ilustrasjonsbilde: KS.no

Dungeons & Dragons Vestby Frivilligsentral

Kjenner du til Dungeons & Dragons og kunne tenkt deg å være spilleder? (Dungeons Master). Vestby Frivilligsentral ønsker å starte opp en gruppe med Dungeons & Dragons for rollespill-entusiaster i Vestby, og er på jakt etter frivillige.

Dungeons & Dragons

SAMMEN-familier søkes

Kan du tenke deg å få nye vennskap og forsterke nettverket for din familie? Vestby frivilligsentral søker seks familier som ønsker å bli kjent med andre familier. Tanken er at vi skal støtte hverandre for å gi flere barn en trygg oppvekst og god omsorg. 

Illustrasjon

Vil du være besøksvenn på Solhøy?

Solhøy omsorgsboliger er en nyoppstartet omsorgsbolig med heldøgns bemanning. Til Solhøy søker vi frivillige som kunne tenke seg å være besøksvenn, hjelpe til under ulike aktiviteter, starte en lesegruppe, gå turer sammen med beboere eller annet.

Bli besøksvenn !  Foto Morguefile.com

Gratis kurs for tenåringsforeldre - Tuning in to teens

Vil du som foreldre

  • redusere følelsesmessige og atferdsmessige vansker hos tenåringen
  • forbedre relasjonen mellom foreldre og tenåringen, og redusere konflikt
  • øke dine ferdigheter i å "coache" følelser med dine tenåringsbarn
  • redusere dine avvisende eller kritiske reaksjoner på tenåringens følelser

Tuning in to Teens™ hjelper foreldre med den emosjonelle kontakten mellom seg og tenåringen. Kurset viser deg hvordan du kan hjelpe din tenåring til å utvikle emosjonell intelligens.

Foto: Tuning in to teens

Vestby tar i bruk digital innbyggerdialog

Vestby kommune ser frem til en tettere kommunikasjon mellom innbyggere og hjemmesykepleien. I slutten av september i år blir Digihelse (meldinger og kalender på helsenorge.no) åpnet for innbyggere som har tjenesten hjemmesykepleie i Vestby kommune. Meldingene kommer direkte inn i den elektroniske pasientjournalen (EPJ).

Helsenorge.no er en sikker kanal for å utveksle informasjon. 

Vestby tar i bruk digital innbyggerdialog Ilustrasjonsbilde: KS.no

Offisiell åpning av Solhøy omsorgsboliger og nærsenter 9. juni

"Veldig kjekt å få lov til å klippe snora på denne flotte og moderne omsorgsbustaden". Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland fikk æren av å klippe snora og åpnet det offisielle arrangementet sammen med ordfører Tom Anders Ludvigsen.

9. juni var en festdag på Solhøy - for beboere, ansatte og inviterte gjester som har vært involvert i byggeprosjektet fra 2015. 

Se bilder fra åpningsarrangementet i denne artikkelen.

Offisiell åpning med Dag Larsen, Valgerd Svarstad Haugland og Tom Anders Ludvigsen

Til deg som er berørt av krigen i Ukraina

Krigen i Ukraina fører til mye uro og usikkerhet for mange mennesker. Er du flyktning, kan du få hjelp fra NAV.

På NAV sine nettsider er mye nyttig info samlet, for eksempel hvordan du skal få tilgang til digitale tjenester fra det offentlige, hvordan søke jobb i Norge, bosetting og mer informasjon om hvordan du kan få hjelp.  

NAV nettsider