www.vestby.kommune.no

Hvitsten Naturbarnehage SA

Hvitsten Naturbarnehage SA

Hvitsten Naturbarnehage SA er en liten, privat barnehage som eies av de foreldre som til enhver tid har barna sine her.

Barnehagen har en lang tradisjon i Hvitsten med oppstart som park allerede i 1969. I 1995 ble barnehagen flyttet hit til Grendehuset og godkjent som heldagsbarnehage.

Barnehagen er for barn i alderen 0 – 6 år.  Vi holder til i sokkeletasjen i Hvitsten grendehus, hvor vi disponerer to store leke/aktivitetsrom, grupperom, samt gang, garderobe, toalett, stellerom og kontor.

Barnehagen ligger i flotte naturskjønne omgivelser omgitt av jorder, gårder, skog og sjø. Fotballbanen ligger like ved og vi har ingen gjennomgangstrafikk. Vi benytter oss mye av både Ramme gaard hvor de har flere dyr og flotte områder, samt Hvitsten strand som innbyr til mye spennende utforskning. Rett utenfor barnehagen har vi stadig både rådyr og elg som både barn og voksne synes det er stor stas å se på, og skogen innbyr til aktiv lek og undring.

Vi tilbyr varm lunsj hver dag og har fokus på sunt kosthold, samt barnas medvirkning før, under og etter måltidet. Barna får også frokost som består av havregrøt og brødmat, og ettermiddagsmat med frukt og brødmat.

Godkjent lekeareal er 88 kvadratmeter, og dette bestemmer hvor mange barn vi kan ha. Og antall ansatte bestemmes av hvor mange barn vi har.
Per i dag har vi 20 barn fra 0 – 6 år.

Barnehagen er ferielukket i ukene 28, 29 og 30
Besøk våre nettsider - Hvitsten Naurbarnehage SA

Besøk våre nettsider - Hvitsten Naurbarnehage SA

Hvitsten naturbarnehage.png

Opprettet: 18.januar.07
Oppdatert: 27.februar.20