Son havn logo

Om Son Havn

Son kommunale havn ble organisert og etablert som lystbåthavn på midten av 1960 - tallet med brygge langs sponsveggen - i dag brygge A, og senere en flytebrygge hvor brygge B ligger i dag. Totalt antall leietakere var den gang ca. 120.

Son Gjestehavn er en av de mest populære i Oslofjorden, og Son er en sommeridyll. Yrende liv og aktivitetstilbud for store og små. Son kan by på en rekke serveringssteder med god mat og godt drikke, gallerier og forretninger, samt fine turområder og flere badestrender.

Son Gjestehavn eies og drives av Vestby kommune. Vi tilbyr båtturistene en rekke bekvemmeligheter i en trygg havn. Vi ønsker å fremstå som en attraktiv familiehavn og vårt mål er at båtgjestene skal trives. Våre fem gjestebrygger ligger sentralt, fritt for biltrafikk og i gangavstand til alle fasiliteter.

I vårt moderne serviceanlegg finner du toaletter, garderober med dusj og hårføner, stellerom for bleieskift, vaskemaskiner og tørketrommler, samt den populære “bytt en bok” hylla. Dagens værmelding ved inngangen. På betalingsautomatens kvitteringsdel står kode til døgnåpent serviceanlegg, trådløst internett og septiktømmestasjon.

Vi ser på tilbakemelding fra våre gjester som konstruktive innspill og lover å behandle dem seriøst. Ta kontakt på post@sonhavn.no

Gjestehavna har normalt kapasitet til ca 100-110 båter etter nåværende båtstørrelser. Under Hollenderseilasen og andre arrangementer får vi inn betydelig flere. Det meste er mulig med god planlegging og fendring.

Om gjestehavna ser “full” ut, vennligst ring 64 95 87 38 så vil vi forsøke å hjelpe deg til en ledig plass.

Her kan du lese om og søke om ledig båtplass for sommersesongen.

Besøk hjemmesiden til Son havn     

 

 

 

 

 

 

.

Tips en venn Skriv ut