Sommerskole i parkour, nysirkus og teater/gjøglerteater

Dette er et samarbeid mellom Vestby kulturskole, Sånafest og Bifrost – Hølen regnbueteater. Det vil være fire dager med kroppslige utfordringer, nye kunnskaper innen de forskjellige kunstformene, lek og ikke minst godt samvær. Du kan være med på:

Parkour – I denne workshopen skal elevene lære seg å komme seg fra ett sted til et annet på kortest mulig tid, kombinert med akrobatiske øvelser som involverer løping, hopping, klatring, rulling og balansering.
Nysirkus – På denne aktiviteten lærer elevene teknikker i luftakrobatikk (tissue, trapes og ring), grunnleggende akrobatikk på bakken og parakrobatikk. Kurset skal inspirere til lek, samarbeid og tillitt til egen kropp og andre deltakere.
Teater/gjøgleteater – På denne aktiviteten jobber vi med et gjøglerteater der deltakerne spiller skuespill hvor vi blander inn elementer som for eksempel sjonglering. I tillegg lager vi karakterer gjennom bevegelser, kostymer og rekvisitter. Kanskje det også blir mulig å prøve seg på stylter eller balansere på line?

Nærmere beskrivelse av parkour, nysirkus og teater/ gjøglerteater finner du her.

Sted: Hølen skole
Datoer: 23.-26. juni, tidspunkt kommer senere
Passer for: 5. – 10. trinn
Antall plasser: 15 - 20 per aktivitet. Ved påmelding er det ønskelig at du setter opp hvilke av aktivitetene du ønsker å delta på, i prioritert rekkefølge.

Låtskriverkurs

Har du lyst til å lære å lage en sang? Liker du å synge, skrive tekster eller finne på melodier? Da kan du melde deg på låtskrivekurs i regi av Vestby kulturskole. I tre dager skal vi sammen lære å lage tekst og melodi og hvordan vi setter det sammen til en sang. Du trenger ikke å kunne noe om låtskriving fra før, bare ha lyst til å lære og prøve.

Nærmere beskrivelse av låtskriverkurs finner du her.

Sted: Vestby ungdomsskole
Datoer: 23. – 25. juni, tidspunkt kommer senere
Passer for: 7.-10. trinn
Antall plasser: 20

Graffitti/street art-kurs

På dette kurset er det fokus på street art! Elevene får en introduksjon om kunsten, både teoretisk og praktisk gjennomføring. Vi skal lage former og symboler etter egne ønsker og interesser. Sjekk ut Keith Haring for å bli inspirert!

Nærmere beskrivelse av grafitti/ street art-kurs finner du her.

Sted: Grevlingen ungdomsskole
Datoer: 23.-25. juni, tidspunkt kommer senere
Passer for: 8. – 10. trinn
Antall plasser: 10