Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
15. april:

Endringer i regionale smitteverntiltak fra 12. april

Regjeringen har besluttet å lette på smitteverntiltak i flere kommuner i Viken, deriblant Vestby kom... Les mer

Årsmelding 2020

Vestby kommune redegjør årlig for økonomi, tjenesteutvikling og måloppnåelse i året som har gått. Dette gjøres på bakgrunn av regnskapsresultat, analyser og statistikk og rapportering fra resultatområdene på tjenesteutvikling og oppnådde resultater.

Vestby kommune vaapen__650x452

Kommunal kompensasjonsordning for smitteverntiltak til lokale virksomheter. Frist 22. mars

Vestby kommune er tildelt midler i en kommunal kompensasjonsordning. Hensikten er å avhjelpe situasjonen for lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av lokale eller nasjonale smitteverntiltak. Dette gjelder særlig støtte som kompenserer kostnader eller tap som følge av smitteverntiltak og nedstenging, støtte til virksomheter innenfor reiselivs-, arrangements- og serveringsnæringene, og andre virksomheter som av ulike grunner faller utenfor generelle kompensasjonsordninger.

Det kan også gis støtte til destinasjonsselskaper og andre fellestiltak for reiselivet, samt autoriserte besøkssentre for natur og verdensarv, som på grunn av pandemien har stor omsetningssvikt i 2021.

Koronavirus Illustrasjonsfoto