Sykle til jobben kampanje

Bli med på sykle til jobben-aksjonen!

Alle som bor og jobber i Vestby kan delta - gratis!

Loggfør aktivitetene dine i perioden 24. april - 21. juni og bli med i konkurransen av kule premier, enten som lag eller som enkeltperson.

I tillegg til de nasjonale premiene har Vestby kommune premier til det beste laget og de to beste enkeltpersonene i Vestby.

Lagpremie
Vinn en opplevelse på en verdi av 2 500,- (maks 5 stk per lag)

Individuell premie
1. plass: Gavekort på Sport 1 Vestby verdi 1 000,-
2. plass: Gavekort på Sport 1 Vestby verdi 500,-

 

Hvordan delta?

  1.  Meld deg på
  2. Dann lag på inntil fem personer. Flere enn fem? Dann flere lag! Du kan også delta alene.
  3. Begynn å registrere aktivitet! Hver deltaker får nå en profil på sykletiljobben.no. Følg fremgangen i egen treningsdagbok og på topplistene.
  4. Du kan registrere på nettsiden eller du kan koble til Endomondo, Polar eller Strava. På Min side kan du enkelt koble deg til trenings-appene (lastes gratis ned fra Appstore eller Google play).
  5. All aktivitet kan registreres og teller med i kampanjen! Du kan sykle, gå, spille fotball, svømme, gjøre styrketrening, yoga og all annen aktivitet.

Hovedregelen er 30 min aktivitet = POENG

Du kan maks få 3 poeng per dag, og målet er å få gjennomsnittlig 1,5 poeng om dagen. Dette gjelder for laget og for enkeltpersoner. Man får ekstrapoeng for noen aktiviteter, som å gå, løpe eller sykle til jobben. Mer informasjon om poeng og konkurranseregler finner du på www.sykletiljobben.no.

Kontaktinformasjon
Spørsmål? Se support-siden eller kontakt Bedriftsidrettsforbundet
For spørsmål som gjelder spesielt for Vestby kommune, kontakt Ida Marthinsen, idrettskonsulent og folkehelsekoordinator i Vestby kommune: ida.marthinsen@vestby.kommune.no

Vi håper mange hiver seg med, og får med seg venner og kollegaer!

Tips en venn Skriv ut