Bringsvær fyller 80 år!

Vi feirer Tor Åge Bringsværd 80 år!

I 2019 fyller en av Vestby kommunes største navn 80 år. I kulturtjenesten feirer vi Tor Åge Bringsværd gjennom hele året med forskjellige arrangementer og tiltak.

Annette Saugestad Helland står bak illustrasjoner i anledning jubileet.

Mange av Tor Åge Bringsværds bøker for barn har blitt film og  TV-serier. Vi lager kino for de minste og viser film med Tor Åge Bringsværds mest kjente bestevenner.

Var du en av dem som fikk være litt for lenge oppe og bli skremt av Norges første science fiction-serie? Velkommen til en kveld der vi først snakker om serien BLINDPASSASJER og deretter viser den på storskjerm! Og ikke minst kommer Tor Åge Bringsværd selv, en av opphavsmennene bak serien!

Hanne Dahle kommer til  biblioteket for å fortelle om det lille trollet Tambar og det blir Bringsværd-høytlesningsmaraton i Hølen under Sånafest! Vi leser 1 minutt for hvert av jubilantens år, pluss 1 minutt for hver av hans mange utgivelser. Til sammen blir det ca 6 timer.  

Gled deg også til forfattermøte med Liv Gulbrandsen i samtale med Tor Åge  Bringsværd. Det vil skje på selve festkvelden lørdag 19. oktober - som blir en skikkelig bursdagsfest for jubilanten! 

Av andre aktiviteter blir det eventyrstunder med Bringsværd-tema på bibliotekene hver måned, du får ukas Bringsværd – boktips fra bibliotekarene hver uke og Vestby kulturskole skal i samarbeid med Bifrost teater vise forestillingen De Hellige Tre Narrer av Tor Åge  Bringsværd.

Masse å glede seg til !

Se siden Bringsværd 80 år

Les nyhesbrevet vårt for tid og sted for hvert enkelt arrangement.

 

Tips en venn Skriv ut