Isah og Dutty Dior Konsert

11. oktober 2019

Åpen konsert på Teten ungdomsklubb: Isah og Dutty Dior

Fredag 11. oktober. Dørene åpner kl. 19.00. Konsertstart kl. 20.00.

Selv om konserten er på Teten ungdomsklubb er det ikke vanlig klubb denne fredagen, kun konsert og derfor fri aldersgrense. Alle er velkomne på Teten denne fredagen

Dette er muligens to av de hotteste artistene som har stått på en scene i Follo, eller til og med Norge på lang tid! Låta Hallo som de har sammen er spilt over 14! millioner ganger! Isah har akkurat gjestet Lindmo, og fått en dobbeltside i musikkmagasinet til D2! 


ISAH
@lilleisah

20-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, mest nylig på hitsingelen «HALLO» som er streamet snart 13 millioner ganger. I februar gjestet Stavanger-gutten Karpe på utgivelsen «SAS PLUS / SAS PUSSY». Siden da har han reist rundt i Norge og Europa og gjort titalls konserter på klubb og festival. Han stod også på scenen da Karpe avsluttet Øyafestival i august. 13. september slapp han del 2 av EPen Sukkerspinn og hodepine med blant annet hitene «rose» og «gangster romanse» feat. Magdi fra Karpe.

Dutty Dior
@duttydior

I 2018 gjorde Dutty Dior seg godt kjent i den norske musikkbransjen, etter å ha gitt ut låtene «Plis» og «Fantasi» I tillegg til å ha gjestet på Unge Ferrari’s låt «Edward Saksehånd», har Dutty hatt flere gjesteopptredener med Ferrari, mest nylig under Stavernfestivalen 2019- settet til Arif og Unge Ferrari. I tillegg har mixtapen hans «Para/normal» med låten «Problemer», som er en del av EP-en til NRK serien «Kongen Av Gulset» blitt streamet over 1,2 millioner ganger.

Hør hitlåten: Hallo

Billett: kr. 100,-
Billetter kjøpes på Teten eller på TicketCo

Rusfritt arrangement

Arr: Vestby kommune