Gründercafé i Vestby 3. desember 2019

Gründercaféer i Follo 2019:

Velkommen til Gründercafé i Vestby tirsdag 3. desember

Tirsdag 3. desember ønsker vi velkommen til Gündercafé i Vestby.

Har du vurdert å starte bedrift?
Bli med på en spennende gründerkveld hvor du får inspirasjon, veiledning og mulighet for å bygge nettverk og knytte kontakter som kan hjelpe deg på veien.

Det blir foredrag om avtalerett, presentasjon av lokale grundere, The Coffeeshop og Johnsen Frameworks. Du får nyttig informasjon om Etableretjenesten i Follo og det blir tid til mingling, spørsmål og erfaringsutveksling mellom gründere..

Tid og sted:
Tirsdag 3. desember klokken 18:30 hos The Coffee Shop, Mølleveien 4, 1540 Vestby.


Velkommen!

Gründercafeen er et ledd i Etablerertjenestens arbeid med å veilede og hjelpe folk som ønsker å starte egen bedrift. I tillegg til høstens gründercafeer tilbyr Etablerertjenesten i Akershus en rekke nyttige kurs for alle som skal etablere nytt firma – grunnkurs etablering, forretningsmodellering, markedsføring, konseptutvikling og salgsarbeid, der vi tar for oss de mest vanlige spørsmål og problemstillinger knyttet til å etablere egen bedrift.

Uansett hvor du er i prosessen – er du velkommen til å ta kontakt. Tilbudene er gratis. Etablerertjenesten i Akershus er finansiert av Akershus Fylkeskommune og kommunene.

Du kan lese mer og melde din interesse for høstens gründerkaféer på Facebook, via arrangementet "Gründerkafé i Follo"  

Les mer om etablerertjenesten og gründervirksomhet her på våre hjemmesider.