Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Få en bedre koronahverdag !

Nyttige tips for å få en bedre koronahverdag
Tiden vi er i nå kan oppleves som vanskelig for mange. Uro og bekymring melder seg raskt. Det blir lange dager hjemme, noe som gjerne påvirker både humør og motivasjon. Noen føler seg ensomme, mens andre opplever utfordringen med å ha hjemmekontor samtidig som barna bruker stuen som lekerom.

På denne siden vil vi med jevne mellomrom fylle på med artikler og nyttige råd som kan være til hjelp, og som forhåpentligvis vil bidra til at vi kommer oss gjennom denne perioden på en litt bedre måte.

Bedre koronahverdag.JPG

Aktuelt

Informasjon om Koronavirus

Digital registrering for å bestille koronatest

Har du symptomer på koronasmitte eller er i nærkontakt med noen som er smittet?

Mosseregionens legevakt har opprettet et eget telefonnummer for deg som er eller har mistanke om smitte av Koronavirus. Nummeret er: 404 04 919.  

Du kan også logge deg inn her og fylle ut digitalt skjema for å bestille koronatest.

Dette er gjort for å frigjøre kapasitet på telefonen på det ordinære legevaktnummeret. Legevaktens ordinære telefonnummer skal benyttes for henvendelser om vanlige legevaktspørsmål.

Alkohol og servering

Anbefalinger og regler for butikker og serveringssteder

Helsedepartementet innførte den 7. august 2020 forbud mot skjenking av alkohol fra klokken 00:00 og resten av nattestiden for alle utesteder, restauranter og skjenkesteder i hele landet. Dette gjelder følgelig også i Vestby kommune. Forbudet trådte i kraft fra og med skjenkedøgnet lørdag 8. august og gjelder inntil videre.

 

Informasjon om Koronavirus

Smittevernrapport koronavirus 11. august

Vestby kommune har per i dag 1485 negative prøvesvar og 37 positive prøvesvar.