Garder barnehage

Garder barnehage

Garder barnehage -
for barn i alderen 0 - 6 år.

Åpningstider 06.45 – 17.00

Garder barnehage ligger i hjertet av Garder. En idyllisk bygdeperle med frie landskapsområder, skog og mark, og mange aktive folk som yter sitt for at bygda og barnehagen skal være levende. Her finnes turstier, kulturminner, idrettsbane og eget skiløypelag. Dette er barnehagens nærmiljø!

Barnehagen har et variert terreng både sommer og vinter med muligheter for både sykling og skigåing, i tillegg til ulike lekeapparater og små lekehus. Barnehagen ligger i et landbruksmiljø med stor mulighet for friluftsliv. Områdene rundt barnehagen brukes flittig til turer og lek i naturen. Vi har også vår egen naturlekeplass, lavvo og bålhytte.

Inne har vi flere ulike rom i tillegg til en større sal som brukes til både gym og arrangementer. Vi har formingsrom, byggerom, språkrom, kjøkken og ulike lekerom.

Garder barnehage ønsker å bidra til et positivt og trygt oppvekstmiljø for alle barn. Med utfordringer tilpasset hver enkelt, samtidig som vi vil ivareta fellesskapets gleder! Barna er både i aldersinndelte grupper, og i blandede grupper hver dag.

En hverdag med læring, samspill og mestring gjennom lek og glede!

Se våre hjemmesider

 

Tips en venn Skriv ut