www.vestby.kommune.no

Gatefest i Vestby sentrum 14. juni

"Liv i sentrum"

Gratiskonsert med Admiral P i Vestby Sentrum, fredag 14. juni

Som en del av kommunens «Liv i sentrum»-prosjekt inviterer vi til en storslagen gatekunst- og konsertopplevelse i Vestby sentrum, fredag 14.6.2019.

På scenen vil du i tillegg til Admiral P få oppleve stjerneskuddet Gulla fra Drøbak og Vestbyrapper Patrick Granly, samt dansegruppa Kigali Krumpfusion fra Rwanda.

I tida fram til arrangementet vil det også dukke opp forskjellig gatekunst på flere vegger i Vestby sentrum. 

Admiral P trenger knapt en introduksjon lenger. I 2015 vant han og Nico D Spellemannprisen for årets hit “Engel”. Med en egen teft for å lage catchy, moderne, men allikevel et tradisjonsfestet uttrykk har Admiral P jobbet seg opp og frem som artist, ikke bare på den norske, men også den skandinaviske reggaescenen. 
 

Admiral P holder gratiskonsert i Vestby. Foto: Indre Akershus Blad

Admiral P har et sjeldent talent som har satt sitt unike preg på en sjanger som både er sterkt voksende og som har rukket å bli en del av den norske populærkulturen. Etter et solid knippe med hits: “Spinnvill”, “Snakke Litt”, “Kallenavn” og “Engel” (over 60 millioner Spotify spins) har han for lengst etablert seg som en av Norges største solo-artister.

Vi gleder oss stort til å få Admiralen på besøk i Vestby sentrum!

FREDAG 24[1][1].5 - GULLA1.JPG

La oss få presentere Gulla!
Gulla er en fersk artist i norsk hip-hop og rnb-verden. I 2018 slapp hun debutalbumet "Y", med ærlige tekster om å være en del av millenniumsgenerasjonen. Norge har lenge manglet kvinnelige rappere som tør å ta plass og snakke høyt, og Gulla er ikke redd for å lage bølger. Etter utgivelsen høstet hun gode kritikker fra flere veteraner i hip hop-Norge, og har fått muligheten til å dra i studio med pionerer i tillegg til å signere med managementet Knirckefritt. 2019 blir et spennende år for den allsidige artisten.

MANDAG 27.5 - PATRICK GRANLY 1_340x510.jpg

Patrick Granly er kanskje et ukjent navn for folk flest, men unggutten fra Vestby har fått en liten buzz på nettet den siste tiden. Nylig slapp han debutsingelen «Ekte Før Alt» via labelet No Nation. Nå er også musikkvideoen på plass, og han jobber for tiden mot et EP-slipp før sommeren.
Patrick har bodd mesteparten av ungdomstiden sin på institusjoner, og har derfor flyttet mye rundt i landet. Han repper Vestby, da det er stedet han føler mest tilhørighet til, og fordi mammaen hans bor der.

Til tross for at han har skrevet tekster siden han gikk var 11 år og bodde i Bergen, så har mulighetene for studio vært variabel at han konstant flyttet på seg. Først når han ble myndig og var ute av systemet kunne han få fart på musikken. – Det var først da jeg virkelig kunne gå inn i musikken igjen, og har skrevet hver dag siden. Jeg føler at musikk er den største plattformen for å nå ut til andre. Jeg har lyst til å kunne hjelpe andre med mine egne erfaringer eller opplevelser, som folk kan relatere seg til. Nå til dags så har det blitt vanlig å bare legge på seg et skall og si at man har det bra, når man egentlig ikke har det bra. Det er ikke sunt, sier Patrick. – «Ekte Før Alt» handler om hva jeg tenker og føler, Jeg snakker om mine meninger, mine tanker, mine problemer, litt om mitt forhold til faren min og selvfølgelig om å holde det ekte med folk selv om man går gjennom alt det pisset livet kan tilby. Det er alltid sol bak skyene, avslutter han.

Velkommen hjem, Patrick!

 

Krump_506x338.jpg


Krumpfusion is the new stile!
Fra Kigali's undergrunn kommer de tøffeste og villeste krumperne og gir Vestby sentrum noe de aldri har vært vitne til. Det blir rett og slett dansebevegelser som tar pusten fra de fleste når Krumpfusion tar scenen!
Sånafest, festivalen som viser dans og teater på steder man aldri har sett det før, har gjort et samarbeid med en Rwandisk festival, og laget prosjektet som man her kan få en smakebit av i Vestby sentrum før det har premiere på Sånafest 20. juni.

Konsertsted er parkeringsplassen ved gamle Rimi i Vestby sentrum.

Bli med på tidenes sentrumsfest i Vestby sentrum - arrangementet er GRATIS og åpent for alle! Er du under 18 år må du ha med deg en voksen.

Følg sentrumsfesten på facebook

 

Opprettet: 16.mai.19 av Webmaster
Oppdatert: 04.juli.19