Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Informasjon om skole, barnehage og SFO

Flytskjema ved nyoppståtte luftveisinfeksjoner

Flytskjema for hva du skal gjøre ved nyoppståtte luftveisinfeksjoner. Skjemaet gjelder for alle, også de som er vaksinert eller har gjennomgått covid-19 tidligere. Gyldig fra lørdag 25. september 2021 klokken 16. 

Flytskjema ved nyoppståtte luftveissymptomer

Nedjustert TISK i normal hverdag med økt beredskap

Normal hverdag med økt beredskap er innført lørdag 25. september kl. 16. Som en følge av dette er innholdet i nedjustert TISK endret. Nedjustert TISK vil vare om lag 4 uker inn i normal hverdag med økt beredskap.

Med nedjustert TISK i normal hverdag med økt beredskap innføres det ytterligere lettelser enn tidligere formidlet. Plikten til smittekarantene opphører for alle. Plikten til isolasjon forblir forskriftsfestet.

Mer informasjon er å finne på Helsedirektoratets side.

Barn_søsken Foto Pixabay[1]_700x467

Vaksinasjon av ungdom 12 - 15 år i Vestby

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttet sin anbefaling om å tilby koronavaksinasjon til ungdom i alderen 12 – 15 år.

Barn og unge blir sjeldent alvorlig syke av covid-19, og de aller fleste får ingen eller lite symptomer på sykdom. I en tid med mye smitte i denne aldersgruppen mener FHI at det er riktig å tilby vaksine også til denne gruppen slik at de kan beskytte seg mot alvorlig forløp av sykdommen, inkludert den sjeldne men alvorlige komplikasjonen MISC. MIS-C er en betennelsestilstand som kan oppstå hos enkelte 2-6 uker etter koronainfeksjon.   

Velkommen til vaksinering ved Vestby arena Foto: Vestby kommune

Veileder om smittevern for ungdomsskole

Denne veilederen skal gi råd og føringer til ungdomsskoler om drift under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet). Veilederen gjelder fra senest 12. april. Dette er 5. utgave, publisert 25. mars 2021. 

Veileder for smittevern kan åpnes her.

Elev med munnbind

Veileder om smittevern for barnehager

Denne veilederen skal gi råd og føringer til barnehager om drift under koronavirusutbruddet (covid-19-utbruddet). Veilederen gjelder fra senest 12. april. Dette er 5.utgave, publisert 25. mars 2021.

Veileder for smittevern kan åpnes her. 

Håndvask
1