Dansegruppen STREET i UKM 2016

Meld deg på UKM Vestby!

Drømmer du om å stå på en scene eller vise frem noe du har laget? Er du mellom 10 og 20 år og ønsker å delta? Påmelding innen 20. februar til vår lokale kulturmønstring som arrangeres lørdag 2. mars.

Meld deg på nå og bli med på Norges største kulturfestival for unge!
 

UKM logo 2019

UKM Vestby
lørdag 2. mars 2019 kl. 15.00
Sted: Grevlingen skole og kultursenter
Arrangement på scenen og utstilling.
Åpent for alle. Gratis inngang.

Påmelding innen 20. februar!
Gå inn på https://ukm.no/vestby/ og meld deg på lokalmønstringen for Vestby


OM UKM - Ung Kultur Møtes
UKM skal stimulere og synliggjøre ungdommens kulturelle aktivitet – lokalt, regionalt og nasjonalt. UKM skal være et landsomfattende arrangement – åpent for all ungdom.

UKM  er et nettverk av små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen.
 
UKM er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Noen får også mulighet til å representere UKM som ambassadører utenfor landets grenser.

 

Følg UKM på facebook

Les mer på ukm.no

Tips en venn Skriv ut