Meråpent bibliotek

Meråpent bibliotek er en suksess!

Son bibliotek har nå hatt meråpent bibliotek i litt over et halvår, og tilbudet er populært blant innbyggerne! Nesten 350 personer har inngått avtale om å kunne bruke biblioteket utenom betjent tid. Nesten 4 500 flere besøk ble registrert de fem første månedene i 2019 enn i 2018. Det er en økning på 51%!

De ansatte i Son merker at folk setter pris på tilbudet, og har opplevd veldig lite trøbbel. Det blir så klart mer å rydde, og opplæring av nye brukere er en viktig oppgave. Men det betyr først og fremst at vi blir brukt, og vi er kjempeglade for at folk i Son omfavner biblioteket som en møteplass til alle døgnets tider.

Meråpent eller selvbetjent bibliotek er et ekstra tilbud til våre lånere. Ved å underskrive på en avtale kan du låse deg inn på biblioteket utenom betjent tid med lånekortet ditt. Tilbudet er helt selvbetjent. Det vil si at du leverer, låner og bruker lokalet på egen hånd. Aldersgrensen for å bruke det selvbetjente tilbudet alene er 15 år. Åpningstiden for det selvbetjente tilbudet er 06-23 alle dager. Du får fortsatt hjelp av dyktige ansatte når du trenger det –vi er like mye på jobb som før!

Ta kontakt om du vil inngå meråpent-avtale. Du finner avtalen under Selvbetjening på våre nettsider www.vestby.kommune.no/biblioteket

Tips en venn Skriv ut