Musikklab på kulturskolen

Nytt tilbud ved Vestby kulturskole: Musikklab

Kulturskolen har to nye tilbud dette skoleåret; Musikklab (digital musikk) og Søm og kostyme-kurs.

Musikklab starter etter høstferien, for elever fra 5. trinn, med kurs på tirsdagskvelder. De som ønsker å delta, kan melde seg på nå.
 

Det er veldig lenge siden det første gang ble laget musikk ved hjelp av noe som ikke var tradisjonelle akustiske instrumenter, men heller var moderne teknologi. På starten av 1900-tallet var det komponister som benyttet seg av dette og på 1960-tallet dukket de første elektroniske synthesizerne opp. For cirka tjue år siden gjorde datamaskinen sitt inntog i musikken og har siden den gang blitt et av de aller viktigste verktøyene for produksjon av lyd og musikk. 

I musikklab skal vi jobbe med musikk og lyd i ulike dataprogrammer (GarageBand, Abelton Live o.l.) og med annen musikkteknologi som f.eks. synthesizere og effektpedaler.

Musikken vi produserer kan bli alt fra dansbar elektronika, lyd til teater og dans, installasjoner på toalettet på kulturskolen eller biblioteket eller noe helt annet. Mulighetene er uendelige!

Tilbudet er for elever fra 5. trinn og oppover, både de som spiller eller synger fra før av og de som er helt ferske.

Sted: Samlingene vil foregå i datarommet i kjelleren på Vestby rådhus
Tid: Tirsdagskvelder, med oppstart uke 41.  Hver samling varer i 75 minutter.
Pris: kr. 2 150,- pr semester

Søknad sendes via kulturskolens hjemmeside - under "Selvbetjening" til høyre på siden: Les mer om Vestby kulturskole på våre sider

Velkommen til Vestby Kulturskole!

 

 

Tips en venn Skriv ut