Hvor melder jeg meg på?

Under sommerskole finner du en oversikt over alle aktivitetene som arrangeres. Det er mange ulike aktiviteter og påmelding skjer via link under de forskjellige ukene. Påmeldingen åpner tirsdag 1. juni, og er åpen til og med mandag 7. juni. Det er ikke først til mølla-prinsippet som gjelder, så dere har god tid til å se på de ulike tilbudene.

Kan man melde seg på så mange aktiviteter man vil?

Man kan kun melde seg på en aktivitet pr. uke. Det gjøres en tilfeldig trekning av plassene, men vi passer på slik at det blir et mest mulig rettferdig fordeling av antall kurs man får delta på.

Hvordan kommer jeg meg til aktiviteten?

Dere må selv sørge for transport til og fra aktiviteten.

Jeg har gått ut av 10. trinn, kan jeg likevel være med på sommerskole?

Ja, det kan du. Sommerskolen er for alle barn og ungdommer som har gått i 5. til 10. klasse skoleåret 2020/2021.

Barnet mitt skal begynne i 5. trinn etter sommerferien. Kan han/hun delta på sommerskole?

Nei, dessverre. Sommerskolen er for alle barn og ungdommer som har gått i 5. til 10. klasse skoleåret 2020/2021.

Hva skal jeg ta med? Hvor skal jeg møte opp? Hvem skal jeg være på gruppe med?

Vi skjønner godt at det er mye du lurer på. Se mer informasjon under hver enkelt aktivitet. Elevene får informasjon om oppmøtested og tidspunkt i god tid før kurset starter. 

Elevene må ha med klær som passer til kurset og værforholdene. På mange av kursene vil elevene få frukt og drikke, men de må ha med seg egen matpakke.

Deltakere som ikke møter første sommerskoledag, mister plassen sin hvis dere ikke har gitt beskjed om fravær i forkant. Fravær/sykdom skal meldes direkte til sommerskolelærer.

Jeg har behov for tilrettelegging for å kunne delta - er det mulig?

Ja! Alle sommerskoleaktivitetene er åpne for alle som vil delta. Senest en uke før kursstart sender vi ut mer informasjon med kontaktinformasjon til de som har ansvar for kurset. Her vil dere få beskjed om å melde tilbake dersom det er spesielle behov vi skal ta hensyn til.

Vil det komme flere sommerskoleaktiviteter enn de jeg finner i oversikten nå?

Det er enda noen aktiviteter som ikke er helt klare, så det er mulig det kommer flere enn det som ligger ute nå. Hvis det blir lagt ut nye aktiviteter, vil foresatte få en Transponder-melding fra skolen.

Hva med smittevern?

Sommerskoleaktivitetene følger de nasjonale og lokale smittevernråd som til enhver tid gjelder. Hver arrangør er ansvarlig for å overholde regler og sørge for en trygg og god opplevelse for alle deltakere.

Jeg fant ikke svar på det jeg lurte på, hvem kan jeg kontakte?

Hvis du ikke finner svar på sidene her kan du kontakte Sommerskolen på e-post sommerskole@vestby.kommune.no