Solåsen FUS barnehage AS

Solåsen FUS barnehage

Solåsen FUS barnehage holder til på Brevik i Son, Camilla Færøvig jobber som daglig leder.

Barnehagen holder åpent mellom 06.45 – 17.15. Barnehagen holder sommerstengt de to midterste ukene i juli hvert år. For 2018 uke 28 og 29.Barnehagen tilbyr fleksibel oppholdstid begrenset til antall hele dager.

Solåsen FUS barnehage er bygget av Trygge barnehager AS, som er et etableringsselskap innenfor barnehager i Norge. Solåsen FUS AS inngår i FUS kjeden som har over 175 barnehager fordelt i Norge.

Barnehagens mål:
Vårt mål er enkelt !

Vi skal nemlig stimulere ditt barn slik at det blir enda mer nysgjerrig og enda mer entusiastisk enn hva barnet var før det startet i barnehagen vår.

I Solåsen FUS har vi gitt barnehagealderen en egen status: Den har en unik verdi og vi vil berike barndommen til hvert enkelt barn. I Solåsen FUS er barna alltid i fokus - de er fus!

I Solåsen FUS barnehage skal det være moro å være liten! Derfor skal vi sørge for at tiden i Solåsen FUS skal gi barna glitrende barndomsminner som verdifull ballast for livet.

Vi skal sørge for at ditt barn møter andre barn og voksne her i barnehagen som til sammen vil utgjøre en verden som ditt barn oppfatter som trygg, morsom og utfordrende.

Sammen skal vi utvikle vennskap og vi skal utforske små og store utfordringer, slik at ditt barn utvikler seg positivt i tiden barnet er i barnehagen!

Visjon og verdier

Sammen med de andre barnehagene i FUS-kjeden har vi utarbeidet felles visjon og verdier, som vil gjenspeile seg i hva - hvorfor - og hvordan vi driver barnehagen. Både i praksis, planer og evalueringer gjennom barnehageårene.


FUS felles visjon
”Sammen gir vi barndommen verdi: Lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti”


FUS felles verdiord

  • Glødende
  • Skapende
  • Tilstedeværende


Velkommen innom for en prat !

Tips en venn Skriv ut