Du får også høre nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaretscenen.

Velkommen til en lun konsert med finstemt humor og melankoli i skjønn forening.

Denne konserten blir en unik opplevelse for et knippe publikummere!

Fredag 30. september kl. 20.00
Birkelandgården, Son sentrum

Billettpris: kr. 395.- inkl. billettavgift

Åpen bar levert av Café Oliven.

Kjøp billett til arrangementet via TicketCo 

Hilde Louise Asbjørnsen:
Jazz-chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Hilde Louise er dette året aktuell med sin selvskrevne bok og soloshow Stardust, et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til noen av forrige århundres største musikalske heltinner. Forestillingen har gått sin seiersgang på Oslos teatre denne høsten, og mottatt hele fem terningkast 6. 

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt jevnlig i 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Sammen med regissør Teodor Janson oversatte Asbjørnsen forestillingen til engelsk og fremførte den 23 ganger under Edinburgh Fringe Festival i 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com. 

 På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som som Konferansieren i Cabaret (2017), Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011. 

Hør Hilde Louise Asbjørnsen på Spotify

Arr: Kulturtjenesten Vestby kommune