Vann

Vannavstengning Krusebyveien, tirsdag 12.02.18

Grunnet arbeider med ny hovedvannledning og ytterligere lekkasje vil vannet også idag tirsdag 13.02.18 bli avstengt mellom kl. 11:00 - 13:00.

De berørte adressene er

  • Krusebyveien 71 - 79 (både  oddetall og partall)

De berørte adressene har fått sms-varsel. Vestby kommune anbefaler at de berørte fyller opp drikkevann i egnede beholdere til bruk til matlaging, toalett, drikke og liknende.

Det kan, i forbindelse med avstengningen, oppleves at drikkevannet blir misfarget. Hvis man opplever misfarget vann lar man vannet renne til fargen forsvinner. Tapp ut via kaldt vann. Farget vann er ufarlig, men det anbefales å utsette hvitvasken til vannet har fått tilbake sin normale farge.

En provisorisk vannledning legges til de berørte eiendommene slik at disse er sikret drikkevann mens anleggsarbeidene pågår. Den provisoriske vannledningen vil bli sikret mot frost ved hjelp av varmekabel og er hygienisk trygge. På grunn av metoden som brukes for rengjøring av den provisoriske vannledningen ber vi om at ingen vaskemaskiner blir satt på mandag 12.02.18.

Dersom noen husstander ikke har fått tilbake vannet etter avstengning kl.19.00, 12.02.18, bes de ta kontakt med disse kontaktpersonene

Øyvind Mo, Isachsen anlegg, tlf 412 02 538

Vestby kommunes vakttelefon 932 14 917 ved eventuelt andre spørsmål vedrørende vannavstengningen kan også de overnevnte kontaktes. Vestby kommune beklager de ulempene dette kan medføre for de berørte.

Tips en venn Skriv ut