Bruk søkefeltet

De nye nettsidene har en bedre søkefunksjon enn tidligere og gjør det enklere å navigere blant kommunens tilbud og tjenester.

Ettersom vi har mye informasjon på nettsidene våre, anbefaler vi deg å benytte søkefeltet i størst mulig grad. Her kan du søke etter det du er på jakt etter, eller du kan se i menyboksene rett under søkefeltet, der finner du oversikt over alle kommunens tjenester.  

Responsive og universelt utformede sider

Nettsidene er responsive og kjenner igjen skjermstørrelsen de blir åpnet fra. Enten du bruker mobil, nettbrett eller PC. Dette håper vi vil gjøre navigeringen enklere for deg som bruker. Prinsippene for universell utforming er ivaretatt ved at all informasjon også er tilgjengelig for de med nedsatt funksjonsevne, f.eks ved at det er godt nok kontrastnivå mellom farger og dermed bedre egnet for svaksynte.   

Fant du det du var på jakt etter? Vi trenger DIN tilbakemelding

Er det informasjon du ikke finner? Innhold som bør endres? Gi oss gjerne tilbakemelding via funksjonen «fant du det du var på jakt etter» som du finner nederst på nettsiden. Velg "Ja" eller "Nei, og fortell oss hva du synes. Du kan være anonym og behøver ikke oppgi din kontaktinformasjon såfremt du ikke ønsker en tilbakemelding fra oss.. 

Målet med tilbakemeldingene er å gjøre nettsiden enda bedre - gjøre informasjonen tilgjengelig, slik at du finner det du trenger, når du trenger det, og du som bruker vil få en bedre opplevelse her på nettsiden vår. 

Vi retter derfor en stor takk til alle dere som legger igjen tilbakemeldinger - ros og ris.