Program i Vestby og omegn

 

Markering på Vestby Storsenter

Mandag 10. oktober vil psykisk helse- og rustjeneste markere verdensdagen ved å treffe innbyggere og handlende på Vestby Storsenter kl. 11:00 – 14:00.

Kom innom og slå av en prat; Vi trenger hverandre #løftblikket

 

Livesending med fin musikk og enda finere samtaler

Mandag 10. oktober kl. 20. 00 arrangerer Verdensdagen for psykisk helse og Mental Helse livesending på facebook og youtube. Else Kåss Furuseth, Thomas Seltzer, Ruben, SALTI og Victoria Nadine inviterer til en kveld med fin musikk og enda finere samtaler.

Se sendingen på Facebook og Youtube fra kl. 20

 

Kafé med mening - Frivilligsentralens hus

Er du nysgjerrig på hva kafe med mening er? 

Ta en tur innom en tirsdag da vel, her vil du bla. få kunne være med på forskjellige hobbyaktiviteter, være med i turgruppa og ellers hyggelig sosialt samvær med andre. Du får kjøpt enkel og smakfull lunsjrett inkludert kaffe og kake/vaffel til 40 kr. Tilbudet er for deg som av ulike årsaker er hjemme på dagtid. 

Når: Hver tirsdag fra kl. 11-14 

Sted: Frivilligsentralens hus i Støttumveien 4.

 

Tirsdagskaffe i Son kulturkirke

Tirsdagskafeen har som formål å være en generasjonsnøytral møteplass. Vi ønsker at flere eldre og yngre benytter seg av dette tilbudet.
Det serveres kaffe og vafler. Målet er å redusere ensomhet, samt å legge til rette for måltider og aktivitet. 

Tirsdagskaffe i Son kulturkirke er hver tirsdag mellom kl. 10.30 og 13.30. Alle er velkomne.

 

Foredrag i kommunestyresalen på Vestby rådhus

Tirsdag 11. oktober kl. 18.00 får Mental Helse Vestby besøk av Eirik Lundblad daglig leder i Anthonstiftelsen. Stiftelsen jobber mye med, inkludering for unge. Skaper arena for mestring og tilhørighet. Igjennom sin jobb som politiet og ungdomsavsnittet i Oslo, har han masse erfaring med barn og unge. Foredraget inneholder, inkludering, frivillighet, MOBBING, det digitale ungdomsliv, å gjemme seg bak fasaden, selvbilde og selvfølelse. Dette er noe for alle!

 

Åpen dag ved DPS Follo, BUP Follo og Ara Follo

Onsdag 12. oktober fra kl. 10-14 i Rådhusteateret i Ski ønsker Follo distriktpsykiatriske senter (DPS Follo), Barn- og unges psykiske helsevern (BUP Follo) og Seksjon for Rus og Avhengighet (ARA Follo), Akershus Universitetssykehus velkommen til Åpen dag.

Informasjon om arrangementet i Ski finner du her.

Vil du delta?

Verdensdagen oppfordrer til markeringer som skaper gode og meningsfulle møter mellom forskjellige mennesker. Markeringen favner både små, lukkede samlinger og åpne arrangementer som er tilgjengelige for alle.

Alle kan registrere sine markeringer og finne markeringer på kampanjesiden verdensdagen.no

Mental Helse har koordinert kampanjen siden 1992 på oppdrag fra Helsedirektoratet. Mental Helse Vestby sin kontaktinformasjon finner du på lokallagets nettside.