Ut på tur, vestby naturbarnehage avd Lesteberg

Vestby Naturbarnehage avd Lesteberg

Vestby Naturbarnehage avd. Lesteberg ligger på Lesteberg gård Vestre,ca. 3 km fra Vestby sentrum, forbi Vestby stasjon og Vestby VGS. Barnehagen har avdelingene Bryggerhuset, Revungene, Kalvebingen, Ekornkroken og Eplehagen.

Åpningstiden er kl. 07.00 til kl.17.00.

På Lesteberg har barnehagen to store lekeplasser. Lekeplassen har en stor vinteroppvarmet sandkasse. Hele gården er oppvarmet ved hjelp av bioenergi, og dette bioenergianlegget brukes også til oppvarming av sandkassen. Barnehagen har egen grønnsakhage og et fint drivhus hvor barna er med som gartnere.

Noe av det flotteste med denne barnehagen er nærheten til skogen og de turmulighetene som finnes her. Alle avdelingene er ofte på skogtur og turmålene er mange. Barnehagen har egen grillhytte, skogshytte og gapahuk i skogen for å nevne noen av plassene.

Barnehagen har også minibuss dersom de ønsker å reise på lengre turer rundt i nærområdet.

Lokaliseringen på gården gjør også at barna får delta i livet på gården. Barnehagen har egen ponni, høner, kaniner og geiter. Disse bor ute på den varme årstiden, og i det fjøset i låven om vinteren.

                      Lesteberg kanin_450x338.jpg    Vestby naturbhg Lesteberg_geit.jpg
   Vestby Naturbarnehage består også av tre andre barnehager; Vestby Naturbarnehage avd. Sundbytoppen, avd. Son og avd. Johnsrudhuset.

Vi skaper små enheter i en større sammenheng

- for barn og voksnes trivsel og trygghet.

Velkommen til oss!

Daglig leder: Kristin Bråthen Alvim
E-post: barnehage@lesteberg-gard.no
Telefon: 480 80 860

Administrasjon: Kroerveien 300, 1540 Vestby
Telefon adm.: 64 95 08 00/ 480 80 855
E-post: kontor@lesteberg-gard.no

www.vestbynaturbarnehage.no

Tips en venn Skriv ut