Vestby Naturbarnehage avd Son

Vestby Naturbarnehage avd Son

Barnehagen er en 2 avdelings privat barnehage med avdelingene Ulvehiet og Revehiet.

Barnehagen ligger i rolige omgivelser i Strømbråtenveien i Son, usjenert for trafikk. Barnehagen består av et hus med begge avdelingene, et flott uteområde med mye naturtomt og kupert terreng, sandkasser, husker og en grillhytte. Vi har også en liten fotballbane på nedsiden av barnehagen som om vinteren blir til en flott skøytebane. Det er gåavstand både til Son sentrum, strender og skoger.

Vårt hovedfokus er naturen og helse. Av den grunn er vi på lange og korte turer opptil flere ganger i uken, vi legger til rette for lek og andre aktiviteter i vårt uteområde eller i skogen, og vi serverer varmemåltider som barna er med på å tilberede, flere ganger i uken. Barna er ute minst én gang om dagen til alle årstidene. Lengden på uteoppholdet og om barna går ut igjen, avhenger av alder og vær.

Vårt mål er å bidra til at barnet finner tryggheten og gleden i å være i naturen, og bidra til gode vaner både når det gjelder fysisk aktivitet og kosthold.
Barnehagen følger Vestby kommunens betalingssatser med et tillegg på kr. 300 til kost per måned. Vestby naturbhg Son Grillhytta

Vestby Naturbarnehage består også av tre andre barnehager; Vestby Naturbarnehage avd. Sundbytoppen, avd. Lesteberg og avd. Johnsrudhuset

 

 

Vi skaper små enheter i en større sammenheng

- for barn og voksnes trivsel og trygghet.

Velkommen til oss!

Administrasjon: Kroerveien 300, 1540 Vestby
Tlf.adm.: 64 95 08 00/ 480 80 855
E-post:                 kontor@lesteberg-gard.no 
www.vestbynaturbarnehage.no
Tips en venn Skriv ut