Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Høstferieaktiviteter 2023

Ung Arena inviterer til gratis høstferieaktiviteter for ungdom bosatt i Vestby kommune! Tilbudet gjelder for barn født i 2003 - 2010.

Påmeldingsfrist for begge aktiviteter innen: mandag 25. september

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden. Bindende påmelding. Begrenset antall plasser. Da ferieaktivitetene pleier å være populære og vi tidvis må nei til noen, ønsker vi at det ikke meldes på med mindre man vet at man kan.

Illustarsjonsfoto - Jente som hopper. Foto: Pexels fra Pixabay

Dungeons & Dragons Vestby Frivilligsentral

Kjenner du til Dungeons & Dragons og kunne tenkt deg å være spilleder? (Dungeons Master). Vestby Frivilligsentral ønsker å starte opp en gruppe med Dungeons & Dragons for rollespill-entusiaster i Vestby, og er på jakt etter frivillige.

Dungeons & Dragons

SAMMEN-familier søkes

Kan du tenke deg å få nye vennskap og forsterke nettverket for din familie? Vestby frivilligsentral søker seks familier som ønsker å bli kjent med andre familier. Tanken er at vi skal støtte hverandre for å gi flere barn en trygg oppvekst og god omsorg. 

Illustrasjon

Foreldreveiledningskurset Trygghetssirkelen - COS-P. Påmeldingsfrist 1. oktober

Hvem har ikke opplevd stressede situasjoner som for eksempel:

  • 2-åringen som kun vil ha på penkjolen uten yttertøy selv om det er -15 grader C, eller får raserianfall i butikken når ønsker ikke blir oppfylt?
  • 6-åringen som klamrer seg til forelder og gråter når hen skal avleveres på SFO?
  • 8-åringen som «klikker» på fotballbanen når hen blir taklet?

Vestby kommune arrangerer nye COS-P (Circle of Security - Parenting) kurs for foreldre med barn i alderen 0-6 år og 6-12 år. Oppstart uke 41, 2023.

Påmeldingsfrist 1. oktober 2023.

Påmeldingsskjema finner du nederst på denne siden.

Trygghetssirkelen