Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Ledige stillinger

Om kommunen som arbeidsplass
Vestby kommune har som mål å være en attraktiv arbeidsgiver med et godt omdømme. Vi har rundt 1400 ansatte fordelt på i overkant av 1100 årsverk. 

I kommunen kan du gjøre en forskjell for andre. Kommunen er viktig for lokalsamfunnet, som tjenesteyter, politisk system, samfunnsutvikling og forvaltningsorgan.  
 
Vi tilbyr kompetente fag- og arbeidsmiljøer og et stort mangfold av arbeidsplasser innen mange ulike tjenesteområder. De fleste ansatte yter tjenester i direkte kontakt med kommunens innbyggere. Dyktige og motiverte medarbeidere er vår viktigste ressurs for å nå målsettingene gjennom tjenester og innbyggerkontakt. 
 
Lærlingplass 
Vestby kommune har i dag til sammen 15 læreplasser. Vi tar imot lærlinger i barne- og ungdomsarbeiderfag, helsearbeiderfag og byggdriftfag. Vi er også godkjent for ernæringskokkefag og innholdsfag, men her har vi ingen ledige plasser per nå. 
 
Hvert år søker vi etter nye lærlinger og lærekandidater med søknadsfrist i midten av mars. Se mer info under ledige stillinger, eller kontakt personalrådgiver Stine Bjerklund.
Fremtidens Vestby collage.JPG