Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Avfall, gjenvinning, brannvern og feiing

Alle spørsmål om innsamling av husholdningsavfall i Vestby kommune skal rettes til Movar IKS. Dette inkluderer alle henvendelser om private avfallsbeholdere, om sortering av avfall, om gebyr, om gjenvinningsstasjonene Randem og Solgård samt klager.

Har du spørsmål om feiegebyrer, eller har du behov for å oppdatere informasjonen om pipe/ildsted (fyringsanlegg) i din bolig?
Benytt dette skjemaet til å kontakte Feierseksjonen i Movar IKS.

Movar IKS er et interkommunalt selskap der Vestby kommune er medeier. Vestby kommune har delegert ansvar for ordningen med innsamling og myndigheten etter lokal forskrift om håndtering av husholdningsavfall til Movar IKS.

Last ned appen MinRenovasjon - tømmekalender, varsling og sorteringsinformasjon samlet i en gratis app.

Priser og gebyrer

Meld feil og mangler

Her kan du melde fra om feil og mangler du observerer på gatelys, forsøpling på offentlige arealer, renovasjon, vann og avløp, vei, og forurensning i kommunen.

Aktuelt

Illustrasjon matavfall Foto Shutterstock/ MOVAR

Sortering av matavfall i Vestby

De fleste innbyggerne i Vestby vil være i gang med kildesortering av matavfall før sommeren. Mandag 6. mai kjører MOVAR ut de første av mange beholder...
Byryddedag i mai 2024  Foto: Holdnorgerent.no

Frivillig avfallsrydding

Vi er heldige i Vestby som har en så flott kystlinje. Med dette følger det med et ansvar for omgivelsene. Dersom vi skal stoppe forsøpling, skape bevi...