Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
10. april:

Endringer i regionale smitteverntiltak fra 12. april

Regjeringen har besluttet å lette på smitteverntiltak i flere kommuner i Viken, deriblant Vestby kom... Les mer

Ansatt

Hvordan skal du som ansatt gå fram dersom du er urolig for et barn, en ungdom eller en familie?
 
Alle vi som jobber med barn og unge er bevisst på at vi kan være den ene som gjør den store forskjellen for et barn eller en ungdom som har det vanskelig. Vi skal våge å se, tørre å spørre og sammen finne ut hva vi skal gjøre så hen får det bra hjemme, i barnehagen, på skolen og i fritiden.
 
Det skal være trygt og godt for barn og unge å vokse opp i Vestby. Som ansatt er du pålagt å ta grep dersom du opplever bekymring knyttet til barn og unge.
Det kan være at du er urolig for livssituasjon, hendelser i familien, familieliv, helse, trivsel på skolen eller i barnehagen og lignende som kan ha innvirkning på barnet/ eleven. 
 
Bli Z – samarbeidsmodell
I Vestby kommune jobber vi sammen med barnet og familien for å sikre at grunnlaget for bekymringen blir håndtert og ivaretatt gjennom Bli Z – samarbeidsmodell. 

Benytt deg av Bli Z – handlingsveilederne når du er bekymret for et barn. Modellen bygger på den nasjonale satsinga for Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI).
 
Har du behov for opplæring i bruk av Bli Z samhandlingsmodell, ta kontakt med din leder.
BliZbilde 3

Aktuelt

Trenger du noen å snakke med ? Ta kontakt med oss! Illustrasjonsfoto

Trenger du noen å snakke med i påsken?

Det er viktig å snakke med noen dersom du har det vanskelig eller er bekymret for noen andre. I Vestby kommune er det mange voksne som vil og kan hjel...
Bli med Ung Arena på tur :) ! Foto: Ung Arena

Bli med Ung Arena på tur!

Ung Arena inviterer: Er du lei av stengte butikker, avtaler som blir avlyst og stadige endringer? Eller kjenner du på at du kommer deg lite ut, savne...
Søk på sommerjobb for ungdom! Foto: Pexels.com

Sommerjobb for ungdom

Er du mellom 15 og 20 år, og bor i Vestby kommune? Nå kan du søke sommerjobb! Vi søker motivert ungdom som ønsker arbeidserfaring. Gjennom kommunen...