Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

AlleMed

AlleMed i Vestby kommune

I Vestby kommune skal alle barn og ungdom ha mulighet til å delta i minst én fast fritidsaktivitet.

Trenger du hjelp til å komme i gang? Usikker på hva som finnes og hvor? Har du utfordringer med utstyr eller økonomi? Trenger du noen som kan hjelpe deg i gang?

AlleMed koordinator, Stine Dalager Hammerstad.

AlleMed potten - Økonomisk støtte til fritidsaktiviteter

Hovedmålet med AlleMed-satsingen i Vestby er at alle kommunens barn og ungdom skal ha mulighet til å delta i en fast fritidsaktivitet. Et av verktøyene er AlleMed-potten. AlleMed-potten er en ordning for de som trenger økonomisk støtte til å kunne delta i en fast fritidsaktivitet. Barn og ungdom 5-18 år, bosatt i Vestby kommune kan få støtte. Det gis støtte til medlems- og treningsavgift til organiserte fritidsaktiviteter, samt støtte til turer, treningsleir, cuper, stevner og utsyr knyttet til aktiviteten. 

Midlene i AlleMed-potten er bidrag fra næringslivet, organisasjoner og privatpersoner. 

Vil du gi støtte til barn og ungdoms deltakelse i faste fritidsaktiviteter? Trykk her for mer informasjon 

Som part i AlleMed-satsingen er det kommuneorganisasjonen som har ansvar for å administrere AlleMed-potten. Kommuneorganisasjonen kan tildele støtte så lenge det er midler i tilskuddsordningen. De som behandler søknadene skal jobbe for å fordele midlene rettferdig slik at flest mulig barn skal kunne delta i fritidsaktiviteter.

AlleMed. Foto: AlleMed