Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
13. januar:

Regjeringen letter på tiltakene

Det er fortsatt behov for nasjonale tiltak. Det forventes høye smittetall i ukene som kommer, men ... Les mer

AlleMed

Gledelig nyhet for AlleMed-satsingen!

Ung Arena Vestby har mottatt midler fra Mental Helse og Bonava til arbeidet med barn og ungdom i Vestby kommune. Bevilgningene vil blant annet gå til den nyetablerte AlleMed-potten som skal gi støtte til barn og ungdom som opplever økonomi som barriere for deltakelse i en fast fritidsaktivitet.

AlleMed-potten. Foto: AlleMed

AlleMed i Vestby kommune

I Vestby kommune skal alle barn og ungdom ha mulighet til å delta i minst én fast fritidsaktivitet.

Trenger du hjelp til å komme i gang? Usikker på hva som finnes og hvor? Har du utfordringer med transport, utstyr eller økonomi? Trenger du noen som kan hjelpe deg i gang?

AlleMed koordinator. Foto: Vestby kommune

AlleMed potten

I Vestby kommune samarbeider vi på tvers av kommuneorganisasjonen, frivilligheten og næringslivet for å legge til rette for at alle barn og ungdom i Vestby kommune skal ha mulighet til å delta i minst én fast fritidsaktivitet. AlleMed-potten er en ubyråkratisk ordning for dem som trenger økonomisk støtte for å kunne delta i en fast fritidsaktivitet. AlleMed-potten baserer seg på bidrag fra næringsliv, organisasjoner og privatpersoner. Kommuneorganisasjonen bidrar med organisering og oppfølging, og det er Ung Arena Vestby i resultatområde Helse og livsmestring som forvalter ordningen.

AlleMed. Foto: AlleMed
1