Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Liv i sentrum

"Liv i sentrum" - prosjektet ble startet opp i 2017. Målet med prosjektet er å legge til rette for forskjellig aktivitet i sentrum gjennom midlertidig tiltak, slik at innbyggere og andre opplever at det skjer noe inntil det permanente er på plass. 

Ved å benytte midlertidighet og kreativitet som strategi for utviklingen av Vestby sentrum håper vi å øke bylivet, bidra til økt stedstilhørighet og teste ut løsninger før endelig opparbeidelse.

Siden 2017 har prosjektet gjennomført små og store arrangementer i sentrum og lagt til rette for aktivitet i tomme lokaler i "Kulturkvartalet" (det gamle Rimi-bygget). Vi har også støttet lokale ildsjeler, frivillige og gründere som i likhet med oss ønsker et mer levende sentrum. 

Vi har laget en rapport om Liv i sentrum-prosjektet fra 2017 til 2020, som gir en fin oversikt over hva som har skjedd, med mange flotte bilder.

Se rapporten Liv i sentrum 2017 - 2020

Under finner du flere bilder fra noen utvalgte arrangementer.

Liv i sentrum

Aktuelt

14 Gatefest - Foto: Trond Larsen

Gatefest

Topp stemning og over 1 000 besøkende på gatefesten 14. juni 2019.
10 Large Scale Mapping. Iskonsert på Mølla

Lysdrypp

Spektakulær lyskunst i Vestby sentrum 9. februar 2019.
7 Passasjen - Foto Inger Eide Nordseth

Programslipp og transformasjon av uterom

Arrangement 1. juni 2018 - hvor Sånafest, Hvitsten Salong og Prestivalen presenterte festivalprogrammene sine. Et poeng var også å vise hvordan en ...