Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Navneendringer hos Vestby Naturbarnehager

Etter virksomhetsoverdragelse av Vestby Naturbarnehager har barnehagene fra 1.januar 2023 endret navn. Eier av barnehagene er Grønne Tun AS.

Navneendringene får ingen konsekvenser for de som har søkt barnehageplass i disse barnehagene før navneendringene. Navneendringene er automatisk oppdatert i søknadsportalen. 

  • Vestby Naturbarnehage avd. Son heter nå Bjørkekollen barnehage AS
  • Vestby Naturbarnehage avd. Johnsrudhuset heter nå Johnsrudhuset barnehage AS
  • Vestby Naturbarnehage avd. Lesteberg heter nå Barnehagegården Vestby Naturbarnehage AS
  • Vestby Naturbarnehage avd. Sundbytoppen heter nå Barnas Sundbytoppen AS
Barnehage på tur med bål

Søk om redusert foreldrebetaling i barnehage for barnehageåret 2022/2023

Når barnet ditt har fått en barnehageplass i Vestby kommune, kan du søke om redusert foreldrebetaling. Husk at du må søke på nytt for hvert barnehageår. For at vedtaket skal være gjeldene fra neste barnehageår må det søkes innen 1. juli. 

Jente som maler

Løpende opptak i barnehagene

Vestby kommune er ferdig med hovedopptaket for barnehageåret 2022-2023. Det ble åpnet opp for behandling av søkere til løpende opptak igjen fra 23.mars. Søknad om barnehageplass gjøres i søknadsportalen

Barn leker i sand

Endring i foreldrebetaling og kostpenger i barnehage fra 1. januar 2022

I behandlingen av statsbudsjettet for 2022 har Stortinget vedtatt at maksimalgrensen for foreldrebetaling for et heldags ordinært barnehagetilbud blir 3 315 kroner per måned fra 1. januar 2022, og 3 050 kroner per måned fra 1. august 2022. Samlet foreldrebetaling per år for 2022 fastsettes til 35 140 kroner. Vestby kommune følger Stortingets maksimalpris.

Leke i snøen

Kontaktinformasjon foresatte

Det er viktig for barnehagene å ha oppdatert kontaktinformasjon om foreldre og barn i sine systemer. Foreldre anbefales å logge seg inn i Søknadsportalen for å oppdatere eller endre kontaktinformasjon, og sjekke at det som står der stemmer. Dette gjelder for eksempel mobilnummer, adresse og e-postadresse. 

Søknadsportalen