Lørdag 6. april er det BARNAS DAG på Vestby kulturkvartal!
 
10.30-11.30: Gratis danseklasse for barn 2-3 år (plassbegrensning på 20 plasser. Book billett på vestbykulturkvartal.no)
 
11.00-11.30: LILLE TRILLE er for spedbarn opp til 1 år. Spedbarna med sine ledsagere får bli med inn i et poetisk og fargerikt univers, et drømmeland bestående av store, små, lysende og rullende baller.
 
11.00-13.00: Barnedisco (gratis) i GOBI. Pink Crocodiles og The Brothers kommer for å lage god disco stemning.
 
12.00-13.15: Kino på biblioteket (gratis). Vi viser Hakkebakkeskogen. Passer for alle fra 4 år og oppover. Filmen varer i 1 time og 13 minutter. Filmen vises med tjeneste Filmrommet.
 
12.30-13.10: TRILLE for barn 1-2 år. TRILLE er et lekende, fantasieggende og poetisk univers bestående av store, små, hoppende og glitrende baller. I en magisk, rund verden møter barna fugler, frosker, en skilpadde og andre morsomme skapninger. Forestillingen inviterer til en sanselig
opplevelse gjennom musikk, lyd, bevegelser og lek. Etter hvert kan barna komme inn i scenografien sammen med de to danserne, for å leke i et hav bestående av over 1000 perleballer.
 
14.00-14.40: RULLE for barn 3-6 år. RULLE er en historie om et menneske som snubler inn i en fremmed, helt rund verden. Alle ting rundt henne er runde. Og de store, vakre skapningene — er de levende? Har de lyst til å leke? Det må hun finne ut av. En poetisk, fantasieggende forestilling uten ord for barn fra 3 år.
 
Billetter til Lille Trille, Trille og Rulle kan du kjøpe på vestbykulturkvartal.no
 
Villa Vestby holder åpent og serverer deilig mat for både store og små. 

Onsdag 10. april
 

Alt bra? En mors og datters historie om ufrivillig skolefravær, psykisk sykdom og det å være pårørende. Biblioteket vil denne kvelden holde en boksamtale med utgangspunkt i boka «Alt bra?» av Ellen Frøysaa og Sofie Frøysaa. Samtaleleder er Kristin M. Hauge.

Alt bra? handler om Sofie og moren Ellen sitt møte med skolen og helsevesenet når Sofie blir psykisk syk i tenårene. Det handler om hvordan familiedynamikken endres, om forventninger, frykt, tvil og skam. 

Arrangementet er i samarbeid med Sanitetsforeningene i Vestby og Landsforeningen for pårørende innen psykisk helse Follo.

Bestill gratis billetter på vestbykulturkvartal.no

Torsdag 11. april

Klokken 18.00 blir det Vårkonsert med Samspillbandet. Samspillbandet består av 18 glade musikanter fra Moss og Vestby kommune og er medlem i Dissimilis familien. Bandet startet opp for 30 år siden og feiret 30 års jubileum på Solgården i Spania . Da hadde de konsert på Solgården og Sjømannskirken. Samspillbandet spiller egenkomponerte melodier og har også egne tekster til kjente melodier. Alt er basert på frivillighet. Her blir det noe for en hver musikksmak og muligheter for allsang og dans! Kjøp billetter på vestbykulturkvartal.no

12 og 26. april

Babydans kl. 11.00. Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 mnd., primært rettet mot foreldre i fødsels-permisjon. I babydans er det foreldrene som beveger seg med sine babyer i samspill med andre. Gjennom bevegelse, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet. 

17. april

Pensjonistforbundet Vestby inviterer alle pensjonister i kommunen til gratis temamøte kl. 17.00. Pensjonistforbundet Vestby arbeider for et godt pensjonistliv i Vestby og inviterer alle pensjonister i kommunen til et gratis og spennende temamøte. 

Program:

Om velferdsteknologi - Anne-Kari Minsaas, Pensjonistforbundet

Hva gjør Vestby kommune i dag, og hvilke planer har kommunen - Stein Roger Jørgensen, Digitaliseringsrådgiver Vestby kommune

Underholdning - The Attitunes 

Diplomatiet fra innsiden - Armand Aardal, pensjonert diplomat

Gratis billett bestiller du på vestbykulturkvartal.no

21. april

Barnas Grand Prix - sjakkturnering. Turneringene er åpne for alle barn og unge som er medlem i en klubb eller et lokallag som er tilknyttet NSF.

3, 10, 17 og 24 april

Det er seniordans hver onsdag fra kl. 11.00-13.30 i Vestby kulturkvartal. Du kan være med som "singel". Seniordans er dans uten fast partner.
 

Les mer om de ulike arrangementene på Vestby kulturkvartal sin nettside.