Elin har tyve års erfaring fra kulturlivet; fra en begynnelse som kunstner og videre som kunstnerisk leder, produsent, kulturleder og bedriftsleder.

– Dette blir veldig gøy, jeg gleder meg, sier Elin. Det viktigste for meg i starten er å bli kjent med Vestby som helhet. Jeg håper jeg får møtt flest mulig mennesker, snakke med dem om hva de liker og hva de ønsker, og ikke minst få møtt alle som allerede driver med kultur i kommunen.  Jeg håper at huset blir integrert i byutviklingen, at det skal pulsere både utenfor og inni. Der det er folk, er det trygt.

Kultur er en magnet og at Vestby kommune satset på kulturkvartalet som avspark mener jeg er et strategisk klokt valg. Huset skal favne alle, så vi må fange opp de gode prosjektene. Det er viktig å ha et balansert forhold til aktiviteten på huset i starten, slik at prosjektene og aktiviteten utvikler seg i takt med hva innbyggerne faktisk ønsker seg.

Kultursjef i Vestby kommune, Ronny Fostervold Johansen, er glad for at ny kunstnerisk- og administrativ leder for Vestby kulturkvartal er på plass.

– Vi ser frem til at Elin nå skal lede arbeidet, drifte og utvikle Vestby kulturkvartal i godt samarbeid med ansatte og kolleger. Det nye kulturkvartalet skal være en ledende formidler av et bredt og inspirerende kulturtilbud for alle, dette gleder vi oss til.