I år blir det heldigital innsamling til årets TV- aksjon i Vestby kommune. TV- aksjonen NRK Redd Barna går til å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Pengene fordeles mellom prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo og Norge. Her kan du lese mer om prosjektene

Slik kan du gi et bidrag

Les mer her hvordan du oppretter digital bøsse

Tusen takk til næringslivet i Vestby, som denne uken har gitt 100 000 kroner til TV-aksjonen etter en ringerunde av ordfører Tom Anders Ludvigsen og Camilla Damengen, leder av Vestby frivilligsentral.

Litt om TV-aksjonen
TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge. Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede midler per hode og antall frivillige.
NRK eier TV-aksjonen og NRKs innsamlingsråd tildeler TV-aksjonen. Tildelingen skjer etter søknad fra organisasjonene. Når det er bestemt hvilken organisasjon som får TV-aksjonen, overtar organisasjonen langt på vei ansvaret for og eierskapet til aksjonen. Det betyr at eierskapet skifter fra år til år.

I tillegg til bøsseinnsamlingen kommer det inn bidrag og gaver fra kommuner, samarbeidspartnere, næringsliv, organisasjoner, menigheter, skoler og barnehager. Givere kan gi sitt bidrag via Vipps, SMS, overføring til konto, faktura og kort.

Her finner du all informasjon om TV-aksjonen samlet