Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Vi skal flyfotografere

De nærmeste månedene kan du se personer som maler hvite firkanter på bakken. Ta godt imot landmålerne, og la merkene være i fred. Disse merkene skal brukes når vi skal flyfotografere i kommunen.

Det er et sikkert vårtegn å treffe på en landmåler som måler inn fastmerker i nabolaget, gangstien eller helt utpå jordet.

Foto: Marianne Fagerland Kjelstad, Kartverket - Slike signalerte fastmerker vil være et vanlig syn i vår. I utmark er fastmerket ofte en bolt i fast fjell. Utpå eksempelvis et jorde, plasseres en hvit papplate som midlertidig festes i jorda. Signalerte

Nytt fagsystem for plan, bygg og geodata

Avdeling for plan, bygg og geodata skal ta i bruk nytt fagsystem, eByggesak, som et ledd i digitalisering og effektivisering av saksbehandlingen i kommunen. Vi tar systemet i bruk over nyttår og går i produksjon med dette 4. januar.

I forbindelse med overgangen fra gammelt til nytt system vil det kunne bli noe forsinkelser i svar på henvendelser og søknader som sendes inn i romjulen. Vi ber om forståelse og tålmodighet i denne perioden, og skal gjøre vårt ytterste for at store forsinkelser unngås.

Vi oppfordrer samtidig til å bruke digital søknadsløsning fremover. Se mer informasjon her.

Person som skriver på datamaskin

Navnet er klart!

Kommunestyret vedtok 5. september navnet på det nye kulturbygget i Vestby sentrum. 

Navnet er: Vestby kulturkvartal. 

default