Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Ønsker du reservere møterom i Vestby kulturkvartal?

Bookingsystemet som skal ivareta møteromsreservasjoner i Vestby kulturkvartal er fortsatt under konstruksjon. 

Inntil videre kan du sende oss en forespørsel så reserverer vi møterom for deg. 

Møterom i Vestby kulturkvartal Foto: Vestby kommune

Gratis energirådgivning for eiere av eldre bygg i Vestby kommune

Viken kulturarv og Buskerud bygningsvernsenter tilbyr sammen med Akershus bygningsvernsenter, Bygg og bevar, Fortidsminneforeningen, Murbyen Oslo og Klimaavdelingen i Viken fylkeskommune gratis rådgivning om energiøkonomisering (ENØK) til eiere og forvaltere av eldre og verneverdige bygg (før ca. 1960).

Foto: Illustrasjonsbilde - pexels.com - Bygg uten å søke

Vi skal flyfotografere

De nærmeste månedene kan du se personer som maler hvite firkanter på bakken. Ta godt imot landmålerne, og la merkene være i fred. Disse merkene skal brukes når vi skal flyfotografere i kommunen.

Det er et sikkert vårtegn å treffe på en landmåler som måler inn fastmerker i nabolaget, gangstien eller helt utpå jordet.

Foto: Marianne Fagerland Kjelstad, Kartverket - Slike signalerte fastmerker vil være et vanlig syn i vår. I utmark er fastmerket ofte en bolt i fast fjell. Utpå eksempelvis et jorde, plasseres en hvit papplate som midlertidig festes i jorda. Signalerte

Nytt fagsystem for plan, bygg og geodata

Avdeling for plan, bygg og geodata skal ta i bruk nytt fagsystem, eByggesak, som et ledd i digitalisering og effektivisering av saksbehandlingen i kommunen. Vi tar systemet i bruk over nyttår og går i produksjon med dette 4. januar.

I forbindelse med overgangen fra gammelt til nytt system vil det kunne bli noe forsinkelser i svar på henvendelser og søknader som sendes inn i romjulen. Vi ber om forståelse og tålmodighet i denne perioden, og skal gjøre vårt ytterste for at store forsinkelser unngås.

Vi oppfordrer samtidig til å bruke digital søknadsløsning fremover. Se mer informasjon her.

Person som skriver på datamaskin

Navnet er klart!

Kommunestyret vedtok 5. september navnet på det nye kulturbygget i Vestby sentrum. 

Navnet er: Vestby kulturkvartal. 

default