Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Kulturskolen og Sånafest arrangerer kreative sommerkurs 26. - 29. juni

Her finner du informasjon om tre morsomme kurs for barn og unge i starten av sommerferien; familieworkshop i figurteater, kunstworkshop med Between Music “Spor i vann” og workshop i luftakrobatikk. 

Vestby kulturskole arrangerer kursene i samarbeid med Sånafest/Safemuse/Between Music, Hvitsten Salong og Bifrost Hølen Regnbueteater. Påmeldingen er åpnet!

Collage med illustrasjon av tre kunstworkshops

April på Vestby kulturkvartal

Barnas dag, vårkonsert og boksamtale. Det er mange arrangementer på Vestby kulturkvartal i april. Her får du en oversikt. 

Vestby kulturkvartal

Søk kulturmidler innen 15. mars

Det nærmer seg den årlige søknadsfristen for kulturmidler 15. mars.

Frivillige organisasjoner i Vestby innen kultur, idrett og friluftsliv kan søke om tilskudd til drift og aktiviteter gjennom denne ordningen.

Collage med bilder av friluftsliv, korps og jente på sykkel

Meråpent bibliotek - også for deg mellom 15 og 18 år

Med bakgrunn i at vi ønsker at biblioteket skal være for alle har vi foretatt noen presiseringer som bidrar til å reetablere meråpent for de mellom 15 og 18. For at du mellom 15 og 18 år skal få meråpent må du ha med deg en foresatt som signerer sammen med deg.

Illustrasjonsfoto bok. Foto: Pexels - Rahul Pandit

Innspill til årlig rullering av anleggsplaner for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv

Vestby kommune ønsker innspill til den årlige rulleringen av kommunens anleggsplaner for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv. Anleggsplanene inngår som en del av handlingsprogrammet for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv, for perioden 2022 – 2025. Anleggsplanene er for ordinære idrettsanlegg og nærmiljøanlegg. Frist for innspill er 31. august 2023.

Nærmiljøanlegg Foto Idrettsforbundet.no