Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Uran og sulfat i steinmasser fra Follobanen

Det ble tatt ut store steinmasser fra tunnelen på Follobanen. Massene ble kjørt til deponier i Oslo, Nordre Follo og Vestby. Det har vist seg at de inneholder små mengder uran og sulfat.

Fra anlegg til natur mai 2021 Foto:BaneNOR

IKEAs byggeplaner i Vestby ble stoppet ulovlig

Vestby kommune mener departementets vedtak om byggeforbud for IKEA er ugyldig. Vedtaket er fattet på feil grunnlag og uten lovhjemmel. Blir vedtaket stående, vil det signaliserer en ny praksis om at staten vil gripe inn i lovlig fattede kommunale vedtak om bruk av areal. 

IKEA logo Illustrasjon: IKEA.com

Egenberedskapsuka 2023

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Vi oppfordrer alle innbyggere til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen. 

Illustrasjon Egenberedskapsuka 2023, DSB

Viktig informasjon om dronebruk

Turistsesongen 2023 er godt i gang, og Luftfartstilsynet ønsker å formidle viktig informasjon om reglene for bruk av droner.

Droner over landskap Foto: Luftfartstilsynet.no

Follo-kommunene skal få flere ungdommer ut i jobb

Nytt prosjekt med Follo Futura og NAV skal skreddersy tilbud til ungdommer som står utenfor arbeidslivet. De oppfordrer arbeidsgivere til enda mer inkludering.

Ordførerne I Follo sammen med NAV og Follo Futura

10 bedrifter i Vestby sertifisert som Miljøfyrtårn

I en samling på rådhuset 25. april fikk bedriftene et synlig bevis på sitt miljøengasjement. Diplomene ble delt ut av ordfører Tom Anders Ludvigsen og Irene Brevad, kommunens miljøfyrtårnkoordinator.

Bedriftledere med Miljøfyrtårndiplomer