Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Dungeons & Dragons Vestby Frivilligsentral

Kjenner du til Dungeons & Dragons og kunne tenkt deg å være spilleder? (Dungeons Master). Vestby Frivilligsentral ønsker å starte opp en gruppe med Dungeons & Dragons for rollespill-entusiaster i Vestby, og er på jakt etter frivillige.

Dungeons & Dragons

SAMMEN-familier søkes

Kan du tenke deg å få nye vennskap og forsterke nettverket for din familie? Vestby frivilligsentral søker seks familier som ønsker å bli kjent med andre familier. Tanken er at vi skal støtte hverandre for å gi flere barn en trygg oppvekst og god omsorg. 

Illustrasjon

Vil du være besøksvenn på Solhøy?

Solhøy omsorgsboliger er en nyoppstartet omsorgsbolig med heldøgns bemanning. Til Solhøy søker vi frivillige som kunne tenke seg å være besøksvenn, hjelpe til under ulike aktiviteter, starte en lesegruppe, gå turer sammen med beboere eller annet.

Bli besøksvenn !  Foto Morguefile.com

Gratis digitale kurs for seniorer i Vestby kommune

Kurs i digital kompetanse for pensjonister er et samarbeid mellom Pensjonistforbundet Vestby og Vestby kommune. På Vestby seniorsenter tilbys det kurs i opplæring og bruk av mobil. I kulturkirken i Son tilbys det én-til-én undervisning i data. 

Illustrasjon Pixabay

Gratis kurs for tenåringsforeldre - Tuning in to teens

Vil du som foreldre

  • redusere følelsesmessige og atferdsmessige vansker hos tenåringen
  • forbedre relasjonen mellom foreldre og tenåringen, og redusere konflikt
  • øke dine ferdigheter i å "coache" følelser med dine tenåringsbarn
  • redusere dine avvisende eller kritiske reaksjoner på tenåringens følelser

Tuning in to Teens™ hjelper foreldre med den emosjonelle kontakten mellom seg og tenåringen. Kurset viser deg hvordan du kan hjelpe din tenåring til å utvikle emosjonell intelligens.

Foto: Tuning in to teens